HTML

Építkezés Koroncón

Családi házunk építésének mozzanatai, buktatói.

Friss topikok

  • Markó.Imre: @barsonyka Szia 8mm-es bordázott a vas és 6mm-es a kengyel.: (2015.06.16. 21:44) Vasalás
  • Markó.Imre: @barsonyka: Szia 15x15-ös hátót, 8mm átmérővel. Általában ez a szokásos a szerelőbetonba. (2015.06.16. 21:43) Kész a szerelőbeton

Linkblog

Cserepezés

2011.11.01. 10:29 | Markó.Imre | Szólj hozzá!

A mai nap már szinte csak a cserepezésről szólt, hiszen délután mindenki indul a temetőkbe, hogy emlékezzen a halottakra. Az már csak az én személyes véleményem, hogy ezt nem egyszer kellene egy évben megtenni, ha meg gyakran gondolunk az elvesztett szeretteinkre, akkor meg minek egy ilyen kinevezett nap erre? Hangsúlyozom, hogy ez az én véleményem.

A cserép feljuttatásához egy liftet használtak, amit nekem a tetőfedőktől ki kellett bérelnem. Leleményes az építőipar, de inkább mondanám felháborítónak, hogy egy olyan eszközért nekem kell fizetnem, amit ők a kényelmük és a munkájuk egyszerűsítése miatt használnak.

Ma felkerült az összes cserép, amit nem kellett vágni. A többit majd akkor folytatják, ha a másik munkával végeztek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajathazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr753412744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása