HTML

Építkezés Koroncón

Családi házunk építésének mozzanatai, buktatói.

Friss topikok

  • Markó.Imre: @barsonyka Szia 8mm-es bordázott a vas és 6mm-es a kengyel.: (2015.06.16. 21:44) Vasalás
  • Markó.Imre: @barsonyka: Szia 15x15-ös hátót, 8mm átmérővel. Általában ez a szokásos a szerelőbetonba. (2015.06.16. 21:43) Kész a szerelőbeton

Linkblog

Falazás 2

2011.09.16. 10:00 | Markó.Imre | Szólj hozzá!

A második nap már kicsit látványosabb volt, elkezdett nőni a fal. A raklapok szétszedésekor derült ki, hogy elég sok tégla összetört. Mint látható a képeken, a nagyon sok kamra van a téglában a hőszigetelés javítása miatt, aminek eredménye, hogy ezek fala nagyon vékony, könnyen törik. A vágásnál is ugyanez okot gondot, sokszor kiszakadnak a falak, szétesik a tégla. Volt is prüszkölés emiatt, sokszor hallottam a falazás alatt, hogy milyen szar ez a tégla. Szerintem meg nem, csak máshogy kell vele bánni, mint a normál téglával.

A képeken látszik amiről már írtam, nevezetesen, hogy nem egyformák ez egyes gyárakban készülő téglák. A külső része szépen fut, a belső rész viszont eléggé lépcsős. Majd a vakolat eltakarja. 

A siránkozások ellenére szépen alakul a fal.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajathazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr103412688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása