HTML

Építkezés Koroncón

Családi házunk építésének mozzanatai, buktatói.

Friss topikok

  • Markó.Imre: @barsonyka Szia 8mm-es bordázott a vas és 6mm-es a kengyel.: (2015.06.16. 21:44) Vasalás
  • Markó.Imre: @barsonyka: Szia 15x15-ös hátót, 8mm átmérővel. Általában ez a szokásos a szerelőbetonba. (2015.06.16. 21:43) Kész a szerelőbeton

Linkblog

Szerelőbeton zsaluzás + vasalás

2011.09.03. 09:58 | Markó.Imre | Szólj hozzá!

A mai nap a kőműveseké, ők fogják bezsaluzni a lábazatot és a vasalást is ők csinálják, meg persze a betonozás részét is, hiszen ők fognak falazni, nem kell a prüsszögés, hogy esetleg rossz a szerelőszint. Azt már tudom, hogy ezek a mesterek szeretnek egymásra mutogatni, persze ők soha nem hibásak.

A kőművesekről még annyit, hogy szépen és jól dolgoznak, nem a legolcsóbbak, bár én mindig azt mondom, hogy túl szegény vagyok ahhoz, hogy a legolcsóbbat válasszam. Viszont azt is igaz, hogy akár segítek nekik, akár nem, nem lesz sem több, sem kevesebb a munkadíjuk. Akkor meg mi a fenének segítsek nekik? Felügyelni nem kell őket, mert korrektek és ha gond, vagy kérdés van, ismerik a telefon nevű eszközt, nem önállóan döntenek arról, hogy én mit és hogyan szeretnék. Ennek megfelelően kaptak egy kulcsgarnitúrát, mert én már most tudom, hogy nem ez lesz nekik az utolsó nélkülem zajló munkanapjuk. 

11 után nem sokkal hívtak, hogy készen van a munka, kedden jönnek betonozni. Délután kimentem megnézni, hogy mit csináltak, akkor készültek a képek is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sajathazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr613412675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása