HTML

Építkezés Koroncón

Családi házunk építésének mozzanatai, buktatói.

Friss topikok

  • Markó.Imre: @barsonyka Szia 8mm-es bordázott a vas és 6mm-es a kengyel.: (2015.06.16. 21:44) Vasalás
  • Markó.Imre: @barsonyka: Szia 15x15-ös hátót, 8mm átmérővel. Általában ez a szokásos a szerelőbetonba. (2015.06.16. 21:43) Kész a szerelőbeton

Linkblog

Kalandok a vízzel

2011.05.06. 13:18 | Markó.Imre | Szólj hozzá!

Tegnap felhívtam a Pannon-Víz ügyfélszolgálatát, hogy mi a helyzet a bekötéssel, hiszen pont egy hete 5 munkanapon belül bekötik. Eddig ez nem történt meg. A telefonos ügyfélszolgálat elirányított a nyúli vízműhöz, ahonnan pedig tovább a szemereihez. Ott elértem egy korrekt, szimpatikus urat, aki közölte, hogy ők nem is tudnak ilyen igényről. Nagyszerű!

Elküldtem neki tegnap délután a papírokat szkennelve, ma pedig reggel fél 8 körül keresett is, hogy utána nézett és megvan az igény. Sőt, elvileg Nyúlon van minden cucc a bekötéshez, lehet, hogy még ma meg is fog valósulni. Még egy piros pont, miért nem lehet minden szolgáltató ilyen?

Fél 10 után nem sokkal csörgött a telefon, hogy ha ki tudok menni a telekre fél 11-re, akkor be is kötik a vizet. Persze a víz van olyan fontos, hogy mindent a háttérbe szorítson. Pontos időben megjelentek a négy ember, elég gyorsan kiderült, hogy ki a főnök, persze nem a legidősebb szaki volt az. Kis vésés után bekerült a cső az aknába, majd rárakták az órát és fél óra múlva már ott sem voltak. Le a kalappal ezek előtt az emberek előtt, nagyon korrektek, hatékonyak és segítőkészek voltak. Olyanok, mint az E-ON szakemberei. Persze a vezetőjük biztosan kellett hozzá, de róla is csak pozitív dolgokat tudok mondani. Ha miden ember így állna hozzá a dolgokhoz, még akkor is, ha nem az övé, ha igen, akkor meg főleg, ez az ország biztosan már nem itt tartana.

Lényeg az egészben, hogy végre víz és villany is van a telken.

A bejegyzés trackback címe:

https://sajathazunk.blog.hu/api/trackback/id/tr222887112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása